Poistuminen | Toimielimet | KH - Yleisjaosto | Pöytäkirja 23.01.2017 | Avaa haku




KH - Yleisjaosto

§ 9

23.01.2017

 

Juhlatilaisuuden järjestäminen ansiomerkkien saajille

 

53/01.99.00/2016

 

KH - Yleisjaosto 23.01.2017 § 9

 

Henkilöstöpäällikkö Laura Saurama

 

Naantalin kaupunki on perinteisesti järjestänyt juhlatilaisuuden niille henkilöille, jotka ovat sen esityksestä saaneet valtiovallan myöntämän kunniamerkin, Suomen Kuntaliiton ansio- tai kunniamerkin tai Naantalin kaupungin mitalin.

 

Suomen Kuntaliitto myöntää ansio- ja kunniamerkkejä tunnustuksena pitkäaikaisesta tai ansiokkaasta kunnallisesta toiminnasta tai kiitollisuuden osoituksena huomattavista palveluksista kuntien hyväksi. Naantalin kaupungin ansiomitali puolestaan annetaan pitkäaikaisesta palvelusta Naantalin kaupungin luottamushenkilönä tai työntekijänä.

 

Henkilöitä, joiden osalta palvelusuhteita tarkastetaan Naantalin kaupungin ansiomitalien kriteerien täyttymisestä, on noin 40 (vuonna 2016 50 hlöä). Suomen Kuntaliiton ansiomerkkiä tai kunniamerkkiä tullaan esittämään haettavaksi alustavan arvion mukaan noin 60 henkilölle (vuonna 2016 20 henkilöä). Palvelussuhteiden tarkastuksen jälkeen kaupunginjohtaja tekee päätökset Naantalin kaupungin ansiomitalin myöntämisestä. Suomen Kuntaliitolle tehdään esitykset ansiomerkkien ja ansiomitalien myöntämisestä.

 

KAUPUNGINJOHTAJA:

 

Kaupunginhallituksen yleisjaosto päättää, että kunnia- ja ansiomerkkien saajille järjestetään juhlatilaisuus kaupungintalolla torstaina 23.3.2017 kello 18.30. Tilaisuuteen kutsutaan kunnia- ja ansiomerkkien saajat puolisoineen, kaupunginvaltuuston puheenjohtajat, kaupunginhallituksen ja kaupunginhallituksen yleisjaoston jäsenet, henkilökunnan edustajina pääluottamusmiehet sekä virastopäälliköt.

 

KOKOUSKÄSITTELY:

 

Todettiin, että tilaisuudessa kaupunginhallituksen yleisjaoston puheenjohtaja Arja Hentonen pitää puheen. Kättelijöinä toimivat kaupunginjohtaja, kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtaja ja kaupunginhallituksen yleisjaoston puheenjohtaja.

 

YLEISJAOSTO:

 

Kaupunginjohtajan ehdotus hyväksyttiin.



Poistuminen | Toimielimet | KH - Yleisjaosto | Pöytäkirja 23.01.2017 | Avaa haku