Poistuminen | Toimielimet | Sosiaali- ja terveyslautakunta | Pöytäkirja 17.08.2017 | Avaa haku




Sosiaali- ja terveyslautakunta

§ 35

17.08.2017

 

Sosiaali- ja terveyslautakunnan kokousten aika ja paikka

 

Sosiaali- ja terveyslautakunta 17.08.2017 § 35

 

Perusturvajohtaja Iiro Pöyhönen:

 

Hallintosäännön 135 §:n mukaan toimielin voi käsitellä asian varsinaisessa kokouksessaan, jossa kokouksen osallistujat ovat läsnä kokouspaikalla. Varsinaisessa kokouksessa voidaan käyttää sähköistä asiahallinta- tai äänestysjärjestelmää.

 

Vaihtoehtoisesti kokous voidaan pitää sähköisessä toimintaympäristössä, johon osallistutaan sähköisen yhteyden avulla (sähköinen kokous). Hallintosäännön 136 §:n mukaan suljettuun sähköiseen kokoukseen voi osallistua vain sellaisesta paikasta, jossa salassa pidettävät tiedot ja kokouksessa käydyt keskustelut eivät ole ulkopuolisten kuultavissa tai nähtävissä.

 

Toimielin voi myös tehdä päätöksiä suljetussa sähköisessä päätöksentekomenettelyssä ennen kokousta (sähköinen päätöksentekomenettely). Hallintosäännön 137 §:n mukaan toimielin voi päättää asioista sähköisessä päätöksentekomenettelyssä kuntalain 100 §:n mukaisesti. Päätöksentekomenettelyä voidaan käyttää kaikkiin toimielimen päätösvaltaan kuuluviin asioihin.

 

Hallintosäännön 138 §:n mukaan toimielin päättää kokoustensa ajan ja paikan.

 

Kokous pidetään myös, milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai enemmistö toimielimen jäsenistä tekee puheenjohtajalle esityksen kokouksen pitämisestä ilmoittamansa asian käsittelyä varten. Tällöin puheenjohtaja määrää kokousajan.

 

PERUSTURVAJOHTAJA:

 

Sosiaali- ja terveyslautakunta päättää toistaiseksi käsitellä asiat varsinaisessa kokouksessaan, jossa kokouksen osallistujat ovat läsnä kokouspaikalla. Varsinaisessa kokouksessa voidaan käyttää sähköista asianhallinta- tai äänestysjärjestelmää.

 

Lautakunta päättää pitää kokouksensa pääsääntöisesti kerran kuukaudessa torstaisin klo 17.00 kaupungintalolla.

 

Sosiaali- ja terveyslautakunta päättää, että lautakunnan loppuvuoden 2017 kokoukset pidetään torstaisin klo 17.00 seuraavasti 12.9 ( 1. talousarviokokous), 26.9.(2. talousarviokokous), 9.11 ja 14.12.

 

Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan etukäteen ja alkuvuoden kokouksista päätetään viimeistään joulukuun kokouksessa.

 

SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA:

 

Perusturvajohtajan ehdotus hyväksyttiin.



Poistuminen | Toimielimet | Sosiaali- ja terveyslautakunta | Pöytäkirja 17.08.2017 | Avaa haku