Poistuminen | Toimielimet | Teknisen lautakunnan tilapalvelujaosto | Pöytäkirja 12.04.2017 | Avaa haku





Teknisen lautakunnan tilapalvelujaosto

§ 8

12.04.2017

 

Koulujen pihojen kunnostaminen 2017

 

Teknisen lautakunnan tilapalvelujaosto 12.04.2017 § 8

 

Kiinteistöpäällikkö Pekka Alm 3.4.2017:

Koulujen pihojen välitunti- ja muun liikuntakäyttömahdollisuuksien parantamiseen on varattu investointien talousarvioon vuodelle 2017 35 000 euron määräraha. Määrärahan käyttökohde valitaan käyttäjän esityksestä.

Käyttösuunnitelman laadintavaiheessa virallista käyttäjän esitystä ei ollut käytettävissä. Tilapalvelujaostossa vuoden 2017 toteutuskohteeksi nimettiin virkamiesesityksen pohjalta Rymättylän koulun piha.

Tilalaitos teetti Kon-Ins Oy:llä lähiliikuntapaikkasuunnitelman Rymättylän koulupihasta. Suunnitelman toteuttamisesta tehtiin kustannusarvio. Toteutuksen kustannusarvio on 262 100 euroa.

 

Koulupihan suunnitelma liitetään asiakohdan oheismateriaaliksi.

 

  • Oheismateriaali: Rymättylän koulun lähiliikuntapaikkasuunnitelma.

 

Hankkeen toteuttaminen on talousarviomäärärahojen puutteellisuuden takia tarpeen siirtää myöhemmille vuosille. Suunnitelma on sinällään hyvä ja tarpeellinen. Kustannusten kasvaminen ennakoitua suuremmaksi johtui lähinnä alueen perustamistapavalinnasta ja kentälle suunnitellusta hiekkatekonurmipintauksesta.

 

Kaupungin liikuntapaikkatyöryhmä on käsitellyt asiaa palaverissaan 02.03.2017. Oheisena lainaus asiakohdasta:

 

"Liikuntapaikkatyöryhmä päätti, että AVI-keskukseen lähetetty valtionosuushakemus koskien Rymättylän lähiliikuntapaikkaa vedetään pois ja tämän vuoden määrärahat käytetään Velkuan koulun pihan kehittämiseen."

 

Liikuntapaikkaryhmän muistio 2.3.2017 oheistetaan esityslistan liitteeksi.

 

LIITE B10, TILAJAOSTO 12.4.2017

 

Tilalaitos esittää, että liikuntapaikkatyöryhmän kannanoton takia muutetaan kuluvan vuoden käyttösuunnitelmaa siten, että Rymättylän koulun pihasuunnittelun lisäksi voidaan liikuntapaikkamääräraha käyttää Velkuan koulun pihan liikuntamahdollisuuksien parantamiseen. Velkuan koulun liikuntamahdollisuuksien parantaminen käsittää lähinnä koulun kentän parantamista ja pihaliikuntavälineistön hankintaa. Velkuan koulun pihan kehittämisestä laaditaan selvitys kevään aikana ja se tuodaan tilapalvelujaostolle tiedoksi.

 

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ:

 

Tilapalvelujaosto päättää muuttaa investointien käyttösuunnitelmaa 2017 seuraavasti:

 

Koulujen pihojen välitunti- ja muun liikuntamahdollisuuksien parantamiseen vuodelle 2017 varatun määrärahaa käytetään Rymättylän koulupihan suunnittelun lisäksi Velkuan koulupihan liikuntamahdollisuuksien kehittämistarpeisiin. Tilapalvelujaosto edellyttää että Velkuan koulupihan kehittämisestä laadittava selvitys saatetaan tilapalvelujaostolle 7.6.2017 tiedoksi.

 

KOKOUSKÄSITTELY:

 

Asian käsittelyn aikana kiinteistöpäällikkö muutti päätösehdotustaan.

 

KIINTEISTÖPÄÄLLIKÖN MUUTETTU PÄÄTÖSEHDOTUS:

 

Tilapalvelujaosto päättää muuttaa investointien käyttösuunnitelmaa 2017 seuraavasti:

 

Koulujen pihojen välitunti- ja muun liikuntamahdollisuuksien parantamiseen vuodelle 2017 varattua määrärahaa käytetään Rymättylän koulupihan suunnittelun lisäksi Velkuan koulupihan liikuntamahdollisuuksien kehittämistarpeisiin.

 

TILAPALVELUJAOSTO:

 

Kiinteistöpäällikön muutettu päätösehdotus hyväksyttiin.



Poistuminen | Toimielimet | Teknisen lautakunnan tilapalvelujaosto | Pöytäkirja 12.04.2017 | Avaa haku