Poistuminen | Toimielimet | Rakennuslautakunta | Pöytäkirja 05.04.2017 | Avaa haku




Rakennuslautakunta

§ 18

05.04.2017

 

Ympäristökatselmus 2017

 

222/10.04.01/2017

 

Rakennuslautakunta 05.04.2017 § 18

 

Rakennustarkastaja Markku Aro 22.3.2017:

 

Ympäristön hoito

Rakennettu ympäristö on pidettävä rakennusluvan mukaisessa käytössä ja siistissä kunnossa (MRL 167 § 1 mom).

Ympäristöön olennaisesti vaikuttavien ulkovarastojen, kompostointi- tai jätesäiliöiden tai -katosten ympärille on tarvittaessa istutettava näkösuoja tai rakennettava aita.

Töhryt rakennuksen julkisivuista tulee poistaa niin pian kuin se teknisesti on mahdollista.

 

Ympäristön valvonta

Kaupungin rakennuslautakunta tai sen keskuudestaan nimeämä katselmuskunta suorittaa maankäyttö- ja rakennuslaissa tarkoitettua ympäristön hoidon valvontaa mm. pitämällä tarvittaessa katselmuksia päättäminään ajankohtina.

 

Katselmuksen ajankohdista ja alueista on ilmoitettava kiinteistönomistajille ja -haltijoille rakennusvalvontatoimiston päättämällä tavalla.

 

Maankäyttö- ja rakennuslaki 167 § 2 mom.

Kunnan määräämä viranomainen osaltaan valvoo, että liikenneväylät, kadut, torit ja katuaukiot sekä puistot ja oleskeluun tarkoitetut ulkotilat täyttävät hyvän kaupunkikuvan ja viihtyvyyden vaatimukset.

 

RAKENNUSTARKASTAJA:

 

Rakennuslautakunta päättää RakJ 41 §:n mukaisen ympäristökatselmuksen pitämisen ajankohdasta. Katselmuksen suorittavat rakennuslautakunnan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja lautakunnan keskuudestaan valitsemat jäsenet sekä rakennustarkastaja ja rakennuslakimies.

 

Katselmusta koskeva kuulutus julkaistaan kaupungin ilmoitustaululla, Naantalin kaupungin kotisivulla ja Kaupunkiuutiset lehdessä.

 

RAKENNUSLAUTAKUNTA:

 

Rakennuslautakunta pitää RakJ 41 §:n mukaisen ympäristökatselmuksen keskiviikkona 26.4.2017 klo 15.00 alkaen. Katselmukseen osallistuvat rakennuslautakunnan puheenjohtaja Harri Laine, rakennuslautakunnan jäsenet Susanne Hiltunen ja Atte Liitola, rakennustarkastaja Markku Aro ja rakennuslakimies Turo Järvinen.

 

Katselmusta koskeva kuulutus julkaistaan kaupungin ilmoitustaululla, Naantalin kaupungin kotisivulla ja Kaupunkiuutiset lehdessä.



Poistuminen | Toimielimet | Rakennuslautakunta | Pöytäkirja 05.04.2017 | Avaa haku