Poistuminen | Toimielimet | KH - Yleisjaosto | Pöytäkirja 20.03.2017 | Avaa haku




KH - Yleisjaosto

§ 17

20.03.2017

 

Naantalin kaupungin kevätjuhla 2017

 

215/01.05.05/2017

 

KH - Yleisjaosto 20.03.2017 § 17

 

Henkilöstöpäällikkö Laura Saurama

 

Kaupungin talousarviossa vuodelle 2017 on varattu 15 000 euron määräraha kaupungin kevätjuhlien järjestämistä varten edellisten vuosien tapaan.

 

Vuonna 2016 juhliin kutsuttiin ensimmäistä kertaa kaupunkikonsernin yhtiöiden hallitusten jäsenet sekä henkilöstö vastaavin perustein kuin kaupungin henkilöstö. Tästä saimme positiivista palautetta.

 

Juhliin osallistui vuonna 2016 383 henkilöä. Oletettavaa on, että juhliin tulee edelleen osallistumaan vastaava määrä henkilöstöä ja luottamushenkilöitä.

 

Naantalin keskustan ravintoloista näin mittava juhla pystytään järjestämään ainoastaan Kaivohuoneella tai Naantalin kylpylässä. Perinteisesti juhla on järjestetty Wanhalla Kaivohuoneella ja näin esitetään toimittavan tänäkin vuonna. Ajankohdaksi esitetään keskiviikkoa 24.5.2017, joka on helatorstain aatto.

 

KAUPUNGINJOHTAJA:

 

Kaupunginhallituksen yleisjaosto päättää kevätjuhlan järjestämisestä keskiviikkona 24.5.2017 Wanhalla Kaivohuoneella annetun määrärahan puitteissa ja omavastuukäytännettä (10 €) noudattaen.

 

Juhlaan kutsutaan:

- kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto, valtuuston, kaupunginhallituksen ja sen jaostojen sekä lautakuntien varsinaiset jäsenet,

- vakinaiset toimen- ja viranhaltijat, sekä päätoimiset tuntiopettajat,

- määräaikaiset (ml. oppisopimustyöntekijät), joiden palvelusuhde on alkanut viimeistään edellisen vuoden joulukuun alusta, ja joiden palvelussuhde jatkuu vähintään kuluvan vuoden toukokuun loppuun, sekä

- kaupunkikonsernin yhtiöiden hallitusten jäsenet sekä henkilöstö vastaavin perustein kuin kaupungin henkilöstö.

 

KOKOUSKÄSITTELY:

 

Todettiin, että tiedustellaan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mikko Rönnholmin mahdollisuutta pitää puhe. Kättelijöinä toimivat kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kaupunginhallituksen yleisjaoston puheenjohtaja ja henkilöstöpäällikkö.

 

Minna Jyrkkä poistui esteellisenä kokouksesta tämän asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi.

 

YLEISJAOSTO:

 

Kaupunginjohtajan ehdotus hyväksyttiin.



Poistuminen | Toimielimet | KH - Yleisjaosto | Pöytäkirja 20.03.2017 | Avaa haku