RSS-linkki
Kokousasiat:http://aleksis.naantali.fi:80/poytakirjat/cgi/DREQUEST.PHP?page=rss/meetingitems&show=30
Kokoukset:
http://aleksis.naantali.fi:80/poytakirjat/cgi/DREQUEST.PHP?page=rss/meetings&show=30
Tekninen lautakunta
Pöytäkirja 20.12.2017/Pykälä 119
Edellinen asia | Seuraava asia | Muutoksenhakuohje Kokousasia PDF-muodossa |
Tarjouspyyntö kalatuotteet |
Tekninen lautakunta |
§ 119 |
20.12.2017 |
Kalavalmisteiden ja -jalosteiden sekä tuorekalan hankinta
Tekninen lautakunta 20.12.2017 § 119
Kiinteistöpäällikkö Pekka Alm 11.12.2017:
Naantalin kaupunki julkaisi kansallisen tarjouskilpailun 16.10.2017 kalavalmisteiden ja -jalosteiden sekä tuorekalan hankkimiseksi ateriapalveluiden käyttöön ajalla 1.1.2018 - 31.12.2019.
Tarjouspyynnössä mahdollistettiin osatarjousten jättäminen kolmesta eri kohderyhmästä:
-
Kalavalmisteet kalamassasta (kalamurekepihvi)
-
Kalajaloste, maustesilakka
-
Tuorekala, kirjolohi ja savukirjolohi
Tarjouspyyntö oheisena.
LIITE B3, TEKLA 20.12.2017
Hankinnassa noudatetaan soveltuvin osin Julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja tavarahankinnoissa (JYSE 2014 TAVARAT).
Tarjouksia saapui määräaikaan mennessä kaksi (Kalaliike S. Wallin ja Naantalin Ruokamestarit Oy).
Tarjoukset vertailtiin ja pisteytettiin kustannusten ja laatutekijöiden perusteella tarjouspyynnössä mainituin perustein. Tarjouksista on laadittu vertailutaulukko, josta ilmenee painotukset ja perusteet. Vertailutaulukko oheistetaan.
LIITE B4 , TEKLA 20.12.2017
YRITYSVAIKUTUSTEN ARVIOINTI
Kilpailutuksella on vaikutusta kalatuotteiden tarjontaan alueella.
TEKNINEN JOHTAJA:
Kalatuotteiden toimittajiksi valitaan saatujen tarjousten perusteella kokonaistaloudellisesti edullisimman osatarjouksen jättänyt toimittaja.
1. Kalavalmisteet kalamassasta (kalamurekepihvi) |
Kalaliike S. Wallin (95 p) |
2. Kalajalosteet, maustesilakka |
Kalaliike S. Wallin (90 p) |
3. Tuorekala, kirjolohi ja savukirjolohi |
Kalaliike S. Wallin (100 p) |
TEKNINEN LAUTAKUNTA:
Teknisen johtajan ehdotus hyväksyttiin.
Edellinen asia | Seuraava asia | Muutoksenhakuohje Kokousasia PDF-muodossa |