Dynasty tietopalvelu Haku RSS Naantalin kaupunki

RSS-linkki

Kokousasiat:
http://aleksis.naantali.fi:80/Dyn10Web/cgi/DREQUEST.PHP?page=rss/meetingitems&show=30

Kokoukset:
http://aleksis.naantali.fi:80/Dyn10Web/cgi/DREQUEST.PHP?page=rss/meetings&show=30

Tekninen lautakunta
Pöytäkirja 26.04.2023/Pykälä 49


 

Kalavalmisteiden kalamassasta, tuore kala ja kalajalosteet hankinta

 

Tekninen lautakunta 26.04.2023 § 49      

427/02.08.00/2023    

 

 

 

Valmistelija Palvelupäällikkö Heli Rantala 18.4.2023

 

Naantalin kaupunki julkaisi kansallisen tarjouskilpailun 30.3.2023 (päivitetty 11.4.2023) kalavalmisteiden ja -jalosteiden sekä tuore kalan hankkimiseksi Ateriapalveluiden käyttöön ajalla 1.5.2023 (tavoite) - 30.4.2025. Hankintaan on sisällytetty yhden vuoden mittainen lisähankintaoptio.

 

Tarjouspyynnössä mahdollistettiin osatarjousten jättäminen kolmesta eri kohderyhmästä:

  1. Tuore kala; kirjolohi (pieni suikale, pieni kuutio)
  2. Kalavalmisteet kalamassasta (kalamurekepihvi)
  3. Savukirjolohifile

 

Oheismateriaali: Tarjouspyyntö

 

Hankinnassa noudatetaan soveltuvin osin Julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja (JYSE 2014 TAVARAT, huhtikuu 2022 versio)

 

Tarjouksia saapui määräaikaan mennessä yksi (Kalaliike S. Wallin Oy).

Tarjous vertailtiin ja pisteytettiin kustannusten ja laatutekijöiden perusteella tarjouspyynnössä mainituin perustein. Tarjouksesta laadittiin vertailutaulukko, josta ilmenee painotukset ja perusteet.

 

Oheismateriaali: Vertailutaulukko

 

Yritysvaikutusten arviointi

Kilpailutuksella on vaikutusta kalatuotteiden tarjontaan alueella.

 

 

Esittelijä vs. Tekninen johtaja

 

Päätösehdotus Kalatuotteiden toimittajaksi valitaan kokonaistaloudellisesti edullisimman osatarjouksen jättänyt toimittaja.
1.Tuore kala; kirjolohi (pieni suikale, pieni kuutio)Kalaliike S. Wallin Oy (100 p)
2. Kalavalmisteet kalamassasta (kalamurekepihvi)
Kalaliike S. Wallin Oy (100 p)
3. Savukirjolohifile: Kalaliike S. Wallin Oy (100 p)

 

Päätös Vs. teknisen johtajan päätösehdotus hyväksyttiin.